*Postul cu numarul 1000. 🙂

Am descoperit AdraWhite in urma cu un an. Mi-a placut ca au inteles importanta promovarii online, ca aveau un site si un blog pe care scriau zilnic. In scurt timp am devenit “dependenta” de acel blog, intru in fiecare zi si caut articole noi. Am dorit sa cunosc povestea din spatele acestei firme, asa ca am realizat un interviu, pe care il puteti citi mai jos (raspunsurile sunt foarte interesante, o sa va placa cu siguranta!).

Mihaela: Prezinta-mi in cateva cuvinte AdraWhite.

AdraWhite: Adra White este un proiect de familie ca sa spun asa. Incercam sa facem ceva putin diferit si sa fim apropiati de clienti. Promovam nuntile tematice, personalizam invitatiile si cardurile de bani dupa dorinta mirilor, facem fel de fel de marturii nastrusnice si punem accent pe detalii.

M: Cum v-a venit ideea de a deschide o firma cu acest domeniu de activitate?

AW:  De la nunta noastra. Cand am inceput sa o organizez si am vazut cam cate resurse implica si cata munca este, dar in acelasi timp mi-a si placut. M-am gandit ca as putea face asa ceva mai des. Aranjamentele florale au fost mereu un hobby pentru mine si s-au potrivit perfect cu tot conceptul de event design, care implica mai multe aspecte, dar si flori.

M: Ce tip de accesorii realizati?

AW: Noi oferim o gama completa de servicii pentru un eveniment special. Decoratiunile noastre  incep cu fete de masa si huse de scaun, si trec la vaze, aranjamente florale, buchetul miresei, corsaje, cocarde, lumanarele, marturii, invitatii etc. Marea majoritate a aceesoriilor sunt realizate handmade si adaptate pentru fiecare nunta.

De asemenea, avem colaboratori DJ, specialisti in lumini, fotografi.

M: Cum arata o zi de munca la AdraWhite?

AW: In principiu as putea spune ca sunt 2 variante. Prima ar fi  atunci cand avem un eveniment pe care il pregatim si atunci este “putina” agitatie. Suna telefoanele incontinuu, cautam prin oras ultimele elemente de decor, facem probe, comenzi de flori si accesorii.  A doua varianta ar fi  atunci cand nu urmeaza un eveniment in viitorul apropiat, cand reasezam totul la loc, completam stocurile, planificam evenimente viitoare, cautam idei si resurse pe net si prin carti.

M: Cu cat timp inainte trebuie sa va contacteze un cuplu pentru ca sa-i ajutati cu accesoriile?

AW: Cu cat se hotarasc mirii mai devreme si au o perspectiva cat mai clara asupra a ceea ce isi doresc, cu atat mai bine. Este foarte usor cand mirii stiu ce vor. De obicei insa, majoritatea se hotarasc dupa ce le propunem noi variante. Ca si  perioada de timp, cu 6 luni  inainte cred ca ar fi suficient

M: Accesoriile pe care le realizati sunt intr-adevar deosebite si originale. Spune-mi cateva cuvinte despre accesoriile care, zic eu, va reprezinta (vazele cu pesti, de ex).

AW: Am incercat sa venim cu niste lucruri noi pe piata de ex. vazele cu pestisori, candy bar,  invitatiile realizate dupa imaginatia mirilor si nuntile tematice.  Pana acum, am avut o nunta cu tematica rustica, una cu tematica exotica, una la care am folosit aranjamentele cu pestisori si una care a inclus un candy bar. Lucrurile noi prind mai greu, dar nu ne lasam batuti. Pentru anul 2011 deja avem niste noi idei. Nunta este un eveniment deosebit in viata unui cuplu, mi se pare cu atat mai potrivit sa aiba si un decor special, care sa ii caracterizeze pe miri.

M: Poveste-mi putin despre cum va promovati firma (targuri, cataloage, internet). Dintre toate aceste metode, care consideri ca a fost cea mai eficienta in cazul vostru?

AW: Pentru promovare on-line avem un website si un blog si am adaugat Adra White in cam toate cataloagele cu firme de profil. De asemenea, mi se pare foarte important si am si mers anul acesta la targurile de nunti de la inceput de an [ianuarie- februarie]. Mai avem reclama si in revista gratuita pentru nunti pe care o gasiti pe la toate mallurile.

Cea mai eficienta metoda de promovare consider ca este o recomandare de la un client multumit, adica nici una din metodele de mai sus. 🙂  Pe locul 2 cred ca ar fi blogul + website.  Si daca tot a venit vorba, tin sa va anunt ca urmeaza sa facem curand un facelift la website si sa mai schimbam din produse si o rearanjare la blog.

Le multumesc celor de la AdraWhite pentru amabilitatea cu care au raspuns la intrebari si bineinteles, pentru pozele frumoase. Mult succes in continuare!

6 Comments on Interviu – AdraWhite

    • Mie imi place mult buchetul, prietenei mele marturiile. 🙂 Imi place mult ce fac cei de la AdraWhite, ma bucur ca i-am descoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.