The Beat of (he)Art

Impreuna cu colegii mei din echipa Synaptico si in colaborare cu Fundatia Bethany, organizam The Beat of (he)Art, eveniment filantropic al carui scop este strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii. Evenimentul va avea loc la data de 17 mai, ora 18.00, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, si va fi prezentat de Pavel Bartos.

Ideea centrala a evenimentului este aceea de a reuni pe aceeasi scena trei forme diferite ale artei: arta teatrala, coregrafie si arta muzicala. Tema principala, “Clasic si modern”, va fi evidentiata in toate cele trei momente artistice prezentate publicului.

The Beat of (he)Art va cuprinde trei momente artistice. Primul dintre acestea este teatrul, sustinut de trupa Ludic. Piesa prezentata publicului va fi jucata in premiera. Cel de-al doilea moment al spectacolului este cel de dans sustinut de trupa Quasar Dance (dans modern, break dance, street dance), si va consta intr-un duel a doua stiluri de dans diferite. Ultimul moment al evenimentului va fi cel de muzica, unde vor colabora Adzyro si Basic Form cu orchestra Liber Artis.

Conform statisticilor din ultimii ani, numarul copiilor cu dizabilitati neuromotorii in judetul Iasi este intr-o continua crestere. La nivelul municipiului Iasi exista un numar redus de institutii – publice sau private, care ofera servicii de recuperare si reabilitare pentru copii cu nevoi speciale (paralizii cerebrale, sindrom Down, distrofii musculare si alte maladii cu caracter degenerativ).

In acest context, echipa Synaptico in colaborare cu Fundatia Bethany isi propune sa ofere acestor copii sansa urmarii unui tratament de recuperare neuromotorie prin Kinetoterapie. Scopul celor doua echipe este acela de a dota un cabinet de kinetoterapie cu echipamente si facilitati specifice serviciului de recuperare. Spatiul pentru realizarea cabinetului este pus la dispozitie de Fundatia Bethany. Odata realizat, cabinetul poate fi pentru unii copii singura sansa de recuperare, in conditiile in care majoritatea tratamentelor de acest tip se realizeaza cu fonduri publice destul de limitate. Beneficiarii acestui cabinet sunt copii cu varsta cuprinsa intre 2-15 ani, din mediu urban si rural cu o situatie materiala precara.

Echipa Synaptico este alcatuita din 20 de masteranzi din anul 2, specializarea “Marketing si Comunicare în Afaceri” din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor Iasi.

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany are scopul de a a imbunatati calitatea vietii persoanelor dezavantajate, in special a copiilor si familiilor, oferind servicii sociale si promovand practici profesioniste in domeniu.

Acest articol da startul unei serii de posturi privind acest eveniment. Voi reveni cu un articol despre cum puteti sa va promovati pe acest blog in schimbul unei donatii (in bani sau produse necesare), voi anunta cand se da startul la vanzarea de bilete si bineinteles, voi reveni cu poze inainte si dupa eveniment.

Sper sa nu va suparati prea tare pe mine pentru ca insist, insa este pentru o cauza buna si ne straduim sa iasa totul cat mai frumos si mai bine.

Puteti fi la curent cu ultimele noutati daca ne veti urmari pe pagina noastra de Facebook sau pe contul de Twitter. Multumesc!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments on The Beat of (he)Art

 1. addicted
  March 30, 2011 at 11:12 am (7 years ago)

  Thumbs up pentru initiativa si organizare! Asteptam updateurile , si nu, personal nu ma supar daca insisti. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   March 30, 2011 at 11:15 am (7 years ago)

   Multumesc pentru sustinere Alina! Sper sa te vad si la eveniment. 🙂 Da mai discutam noi despre asta. 😛

   Reply
   • addicted
    March 30, 2011 at 11:49 am (7 years ago)

    Cu siguranta ai sa ne vezi acolo! Tu tine-ne la curent cu tot.. 🙂

    Reply
    • Mihaela
     March 30, 2011 at 11:58 am (7 years ago)

     Multumesc! :*

     Reply
 2. liliana
  March 30, 2011 at 12:53 pm (7 years ago)

  Super evenimentul! suna foarte interesant. mult succes!

  Reply
  • Mihaela
   March 30, 2011 at 2:14 pm (7 years ago)

   Multumim! Te asteptam la eveniment!

   Reply
 3. MihaelaC
  March 30, 2011 at 3:24 pm (7 years ago)

  Abia astept sa vin la eveniment! Cum am citit si mai sus, abia astept si celelalte detalii si sa ne spui daca pregatesti bannerele de promovare, ca noi te sustinem!

  Reply
  • Mihaela
   March 30, 2011 at 3:27 pm (7 years ago)

   Multumesc mult Mihaela pentru sustinere! Cat de curand o sa avem si banner. 🙂

   Reply
 4. Ruxandra
  March 30, 2011 at 11:12 pm (7 years ago)

  Da, da, banner! 😀

  Reply
  • Mihaela
   March 30, 2011 at 11:24 pm (7 years ago)

   🙂 Multumesc Ruxandra pentru sustinere! 🙂

   Reply
 5. Ana
  March 31, 2011 at 7:30 pm (7 years ago)

  Mult succes! suna tare bine evenimentul;)

  Reply
 6. Paul
  April 16, 2011 at 12:34 pm (7 years ago)

  desi am citit mai demult despre el abia acum apuc sa comentezi : multe felicitari pentru idee…am sa sutin si eu evenimentul cat mai mult :)..

  Reply
  • Mihaela
   April 16, 2011 at 12:35 pm (7 years ago)

   Multumesc Paul! 🙂 Incercam si noi sa iasa ceva frumos. 😛

   Reply
   • Paul
    April 16, 2011 at 12:42 pm (7 years ago)

    o sa fie, sunt sigur :> 🙂

    Reply

6Pingbacks & Trackbacks on The Beat of (he)Art

 1. […] Mihaela impreuna cu colegii ei din echipa Synaptico si in colaborare cu Fundatia Bethany, organizam The Beat of (he)Art, eveniment filantropic al carui scop este strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii. Evenimentul va avea loc la data de 17 mai, ora 18.00, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor din Iasi, si va fi prezentat de Pavel Bartos. Ideea centrala a evenimentului este aceea de a reuni pe aceeasi scena trei forme diferite ale artei: arta teatrala, coregrafie si arta muzicala. Tema principala, “Clasic si modern”, va fi evidentiata in toate cele trei momente artistice prezentate publicului. […]

 2. […] Beat of Art v-am povestit mai multe aici. Intre timp am realizat si un banner pentru eveniment, pe care poate l-ati observat in partea […]

 3. […] are scopul de a ajuta copiii cu dizabilităţi neuromotorii.Evenimentul este organizat de Mihaela împreună cu, colegii ei din echipa Synaptico şi în colaborare cu Fundaţia […]

 4. […] Hint Related Posts:Ice skatingSongs From LostMr Hudson ft Jay Z – Forever YoungAlicia Keys – Try Sleeping with a Broken HeartSimon’s Cat “Fly Guy” 17 mai, beat of (he)art, evenimente, evenimente iasi, tu ce faci pe 17 mai […]

 5. […] multe detalii despre acest eveniment caritabil puteti citi aici Related Posts:O noua librarie Humanitas la IasiDar din dar se face raiDo you Facebook?Sortimente de […]

 6. […] doriți să știți despre eveniment în proporție de 100% intrați aci. Posted in arte, Realisme – Tagged 17 mai, adzyro, basic form, beat of (he)art, beat of art, […]

Leave a Reply

More in campanii de ajutorare
Pentru David

Datorita Alinei am aflat povestea lui David. La nastere a suferit o hemoragie cerebrala care i-a efectuat creierul - cu aceasta...

Close