MarketOnline organizeaza zilele acestea un concurs interesant, destinat nu numai bucurestenilor, ci si iesenilor! Premiile sunt extrem de tentante: un laptop Notebook Asus Eee PC, un sistem Home Cinema LG, un Apple Ipod Shuffle si un stick de memorie Kingston.

Concursul este cu specific de Paste (cum sa fie altfel?) asa incat trebuie sa descoperiti locatia M-oualor care s-au pierdut. Pentru aceasta vor aparea indicii in fiecare zi (astazi, marti, miercuri si joi) pe blogul Market Online. Persoanele care descopera ascunzisul Moualor, castiga laptopurile.

Indiciul de astazi este urmatorul:

Indiciu 1, 18.04.2010: De la statuia lui Stefan cel Mare M-Outa coboara agale, La un rond ea se opreste, ratacita ea roseste.

Restul de premii mentionate se pot castiga pe pagina de facebook a M-oului. Pentru mai multe detalii legate de concurs va sta la dispozitie pagina concursului.

Succes!

12 Comments on Concurs de Paste organizat de MarketOnline

  1. Stiam de concursul asta, anul trecut a fost doar in Bucuresti. Daca as avea mai mult timp as cauta si eu, ca premiile sunt destul de tentante.

        • Daca te prinzi si inainte sa afli toate indiciile, unde e…mergi si-l cauti. 🙂 Eu am inteles ca trebuie mers si cautat prin oras. 😛

          • Da…iti trebuie ceva timp sa mergi si sa cauti. 🙂 Si daca e intr-adevar prin podu ros…e o zona destul de aglomerata, asa ca nu e deloc usor sa-l gasesti. Eh, succes celor ce vor incerca.

          • Indiciile 2. : Bucuresti: M-oul vrea sa decoleze, si sa plece –n Iasi la ea…, La iubita lui M-outa, de nevasta sa o ia!

            IIasi: Pe o cale ea se plimba, a unor frati cu aceeasi limba, Sa coteasca ea ar vrea, dar benzina tre sa-si ia.

            Sa fie Strada Lapusneanu?

          • Pe Lapusneanu nu e nici o benzinarie…singura benzinarie de prin centru, oarecum langa Podu Ros, e Lukoil-ul de langa Sala Polivalenta…

          • Aia e strada Sfantul Lazar hmmm … dar nu prea are legatura cu ” a unor frati cu aceeasi limba “. Bai ce ma complic desi nu plec in cautari. :))

          • E sigur o strada de frati cu acelasi nume de familie si zice ceva de Cale ,sa nu fie o strada numita ” Calea … bla bla “. In fine, vedem maine! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.