De ceva timp lucrez la o firmă ce se ocupă cu comercializarea vinurilor româneşti premium. Nu prea am menţionat acest lucru pe blog, nu mi-a plăcut să amestec business-ul cu plăcerea, asta până acum, când vreau să anunţ ceva. 🙂

Organizăm un concurs pentru bloggeri pe unul din blogurile de care ne ocupăm – blog.vinpremium.ro. Cel mai interesant/atrăgător articol despre lansarea magazinului online de vinuri VinPremium.ro va fi recompensat cu o cutie pentru vin, din lemn, cu 5 accesorii necesare servirii corespunzătoare a vinului + o sticlă de vin premium, pe care o vom alege noi în funcţie de câştigător (bărbat/femeie – femeile preferă un vin, bărbaţii altul, de aceea am ales să facem această diferenţă, vrem ca vinul primit chiar să fie apreciat).

Cerinţele pentru participare + regulamentul complet îl găsiţi pe blog. Dacă nu aveţi blog, puteţi participa la alt concurs, unde puteţi câştiga un tirbuşon elegant. Detalii aici.

În altă ordine de idei, vă recomand cu căldură VinPremium.ro, şi nu numai pentru că lucrez aici, ci pentru că oferă cele mai bune vinuri româneşti, medaliate la concursuri naţionale şi internaţionale, la cele mai bune preţuri de pe net şi din magazine fizice. Şi în afară de cele mai avantajoase preţuri, pe VinPremium.ro apar şi exclusivităţi: numai aici găsiţi vinuri de la Casa Isărescu, de exemplu. Majoritatea vinurilor prezente în magazin (peste 80%) nu se comercializează în Carrefour, Metro sau alte hipermarketuri – vinurile premium se vând în general în magazinele specializate (cum este şi VinPremium).

La final vă urez spor la scris, dacă vă decideţi să participaţi la concurs (acea cutie, dacă nu vreţi să o păstraţi pentru voi, ar fi ideală pentru a o dărui unui prieten pasionat de vin sau unei rude de sex masculin). Şi cu riscul de a vă plictisi, vă anunţ că o să mai povestesc din când în când ce mai fac eu la serviciu + prin delegaţii, în special despre evenimente de degustări vin, că astea sunt cele mai faine. 🙂

13 Comments on Concurs pentru bloggeri

 1. Frumos, o sa reflectez daca particip sau nu, nu sunt consumator de alcool, dar ar fi un cadou exceptional pentru tata, care este pasionat de vinuri de calitate. Multumesc!:)

 2. Wow, ce concurs fain. Cred ca o sa particip si eu, am prins gustul vinurilor bune in ultima vreme si nu mi-ar strica o cutie cu accesorii si o sticla de vin. Felicitari pentru job, e important sa faci ceva ce iti place!

  • Multumesc Laura! Ma bucur ca va place ideea si premiul concursului. 🙂
   Si da, imi place ce lucrez si ma bucur ca nu e plictisitor, adica nu fac mereu acelasi si acelasi lucru. Dar e si dificil deoarece tot timpul trebuie sa vin cu idei…conteaza mult creativitatea in marketing. Sper sa ma descurc. 🙂

 3. uhuu…ce premiu atragator :> daca n-as fi fost 1000 de ani de aici inainte pe antibiotice m-as fi inscris!
  iar ca sa-i fac pofta filozofului, never! :))
  nu-s egoista, asa-i? 😀

  • Ma bucur ca va place premiul ales pentru concurs. 🙂
   Insanatosire grabnica!
   Eh, nu esti, cum sa se rasfete el cu o sticla din cel mai bun vin si tu sa privesti cu pofta? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.