Vă prezentam în urmă cu ceva timp impresiile mele legate de trusa de farduri Sleek Makeup de la MyaShop. Împreună cu acea trusă, am primit și un blush (varianta tester), mai exact unul Barry M, nuanța Apricot.

Cum eu nu folosesc blush, m-am gândit să-l ofer surorii mele, ca să aflu o părere de la cineva cu experiență în folosirea acestui produs cosmetic.

Culoarea este spre portocaliu. Nu este însă chiar atât de portocaliu pe cât pare din poze (din cauza blițului). Sora mea folosește de obicei un roziu, așa încât acest portocaliu l-a folosit doar pentru teste, nu e o culoare care i s-ar potrivi.

În ceea ce privește calitatea produsului, am auzit numai de bine. Se aplică frumos pe pomeți, rezistă, finisează frumos machiajul. Am înțeles că ar conține și vinamina E pentru a proteja și a menține pielea netedムși catifelatăƒ.

Se poate cumpăra de pe Mya Shop la prețul de 29 lei. Varianta obișnuită (nu tester) este într-un recipient normal (unde stă fix), ce conține și pensulă pentru aplicare.

 

2 Comments on Review: Blush Barry M – MyaShop

  1. Si eu sunt multumita de blush-ul primit de la MyaShop. Ador in primul rand cutiuta in care e ,faptul ca are oglinda si desigur biletelul ce a venit impreuna cu produsul! Stii doar ce impact au asupra noastra un frumos ambalaj si un mesaj. 🙂
    Sa-l porti cu stralucire in obrajori! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.