La Cărturești se găsesc mai multe sortimente de ceai cu jeleuri și mereu am fost curioasă cum sunt, dar nu știu cum se face că n-am cumpărat niciodată vreunul și nici nu l-am găsit disponibil pentru a-l servi la ceainăria din magazin. Noroc de sora mea care mi-a făcut cadou ceaiul Jelly Hearts, cu jeleuri în formă de inimă; când l-am văzut în punguță de-abia am așteptat să-l servesc.

Jelly Hearts este o infuzie de fructe, ce conține jeleuri în formă de inimă, hibiscus, soc, stafide, bucăți de kiwi, flori de nalbă albastră, aromă de portocale roșii și lychee. Pentru preparare se aduce apa la temperatura de fierbere, se adaugă 3 lingurițe de ceai/cană și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute.

Parfumul ceaiului este fructat, intens, acrișor – se simte aroma de soc și de portocale roșii. Gustul este unul concentrat, puternic de portocale roșii, acrișor ca un compot de fructe. Este ideal pentru nopțile friguroase de iarnă, te încălzește imediat. Jeleurile au rol estetic, nu se simt la gust, însă dacă sunteți foarte curioși puteți gusta câțiva din conținut. Jelly Hearts este, cel puțin pentru mine, un ceai delicios de portocale roșii, soc și hibiscus.

Acest sortiment poate fi cumpărat din librăriile Cărturești la prețul de 9.90 lei/punguța de 50 grame.

  

11 Comments on Infuzie de fructe Jelly Hearts – Casa de Ceai

  1. Chiar daca nu am avut o experienta frumoasa cu ceaiul de portocale (Teekanne) m-ai facut foarte curioasa. Abia astept sa mai trec pe la Carturesti! 😀

  2. Arata fantastic, mi-ai facut pofta(mai ales datorita acelor mici jeleuri in forma de inimioara). Mi-ar placea sa-mi petrec cateva ore intr-o zi de iarna la Carturesti sa gust asemenea deliciu. A stiut sora ta ce sa-ti aleaga. 😀

  3. Am dat din intâmplare peste blogul tău cu aproximativ o săptămână in urmă!Am citit toate articolele despre ceai si mă simt vinovată pentru banalul la care am redus această artă fascinantă!Vreau să indrept acest lucru,dar am nevoie de putin ajutor!Acum am o nouă pasiune, iar pentru asta trebuie să iti multumesc!

    • Eu iti multumesc Andrea, pentru acest comentariu frumos! Iti recomand si http://tea.mug.ro/, e tot un proiect al meu, dar unde participa mai multe fete si deci sunt mult mai multe postari despre ceai. Poti deveni si tu editor daca esti interesata. 🙂 Daca ai intrebari, recomandari sau doar vrei sa vorbim, gasesti adresa mea de mail la pagina de Contact.

  4. L-am incercat si eu azi dimineata. N-am mai baut de mult timp un ceai de fructe atat de dulce si bun! Eu am simtit jeleurile la gust, chiar am ramas uimita cat de bun a fost.

  5. Si eu mi-am achizitionat acest ceai zilele trecute! Foarte bun!Inimioarele s-au topit in ceai asa ca am gustat una din pachetel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.