Ce mai ianuarie! S-au adunat atât de multe evenimente, treburi de făcut, gânduri, încât de-abia acum pot sta să le sortez, să mă bucur de tot ceea ce a fost și să îmi clarific ce va fi și în continuare. Mă gândesc cu drag la această perioadă plină din viața mea, cam așa mi-aș dori să fie în fiecare zi, să nu am timp să mă plictisesc, să mă învârt dintr-o parte în altă și să fiu încărcată de energie și inspirație.

Totul a început cu revelionul, petrecut cu o parte din prietenii mei dragi, la unul din ei acasă. Am reușit să găsesc în timp util și o rochie drăguță pentru eveniment, nu neagră! 🙂 Oricum, stau și mă gândesc că decât să cumpăr o nouă rochie neagră, care oricum arată cam la fel iar în poze de-abia se observă detaliile, mai bine folosesc una din garderobă, că așa că stau vreo 3-4 rochii negre degeaba pe acolo. Revenind la petrecere, din păcate eram răcită, luasem și niște pastile, și nu am rezistat prea mult, la ora 3 dimineața dormeam de zor. Partea bună e că nu am mai avut foarte multe responsabilități, nu a trebuit eu să organizez întâlnirea, pentru prima dată în vreo 2-3 ani. Când m-am simțit obosită, m-am dus acasă, m-am culcat liniștită, nu am mai avut grija invitaților și a curățeniei de a doua zi.

 

După doar o săptămână, a urmat un eveniment important în familie, de care vă povesteam și aici. Pentru acesta a fost mai multă agitație: căutat rochie elegantă, ciorapi, pantofi, pardesiu, mers la coafor, manichiură, machiat și aranjat. De-abia aștept să primesc pozele de la mini ședința foto a logodnei. Sunt curioasă cum au ieșit, mai ales că locația a fost una improvizată, lumina nu știu cât de bună era și nici noi nu eram obișnuiți să stăm așa frumos la pozat.

După nici o săptămână, a urmat ziua mea. Am sărbătorit-o în total de vreo trei ori, de două ori numai pe 12 ianuarie. Mi-am scos ziua fetele (respectiv mama & sora) la masă iar seara iubitul, după o idee de-a mamei mele. Nu știam eu cum să-mi serbez ziua frumos, fiind într-o joi și nu în weekend. Voiam ceva deosebit și pe 12, nu doar pe 14, 15 sau când mă hotăram să o celebrez. Și atunci ea mi-a dat ideea să ies undeva doar eu cu Felix, la un fel de cină romantică. Și chiar asta am făcut, am ales eu un restaurant care îmi place, mai deosebit, pe care nu îl frecventam chiar în fiecare zi, după care ne-am mai plimbat puțin seara. A fost chiar frumos și nu știu cum de până acum nu mi-a venit în cap să-mi sărbătoresc ziua doar cu cel iubit, într-o atmosferă mai romantică. Și atât de frumos a fost încât cred că vom transforma această ieșire într-o tradiție – în fiecare lună vom alege o seară în care să mergem să mâncăm într-un restaurant elegant, deosebit.

A doua zi, pe 13 ianuarie, a fost rândul prietenelor mele să se sărbătorească, așa că ne-am pregătit iar de petrecere. Și am luat-o de la capăt: coafat, machiat, ales haine, primit cadou niște botine elegante pentru rochie, cumpărat cadouri, cumpărat flori, petrecere. Am stat până după miezul nopții, ne-am bucurat de o atmofera faină, am cunoscut oameni noi, am ascultat muzică bună.

  

Pe 14 ianuarie a venit iar rândul meu. Întâi am făcut cumpărături – mult prea multe bineînțeles. Nu credeam că îmi va ajunge un tort (cel puțin așa mi-a zis vânzătoarea), așa că am luat două. Mâncare tot cumpăram și cumpăram, deși Felix tot încerca să-mi zică că va ajunge. Și prin urmare, am rămas cu un tort întreg și mâncare cât pentru o săptămână întreagă. Plus dulciuri.

A urmat iarăși procesul de coafat-machiat-îmbrăcat, și mi-am așteptat oaspeții. Ne-am adunat în total 14, mult prea mulți pentru apartamentul meu și mai ales pentru numărul de scaune/fotolii/canapele. Dar a fost frumos să-i văd pe toți la un loc, să povestesc câte puțin cu fiecare, să discutăm despre diverse (inclusiv despre articolul Lucruri complicate care fusese citit în prealabil de majoritatea din ei). Am degustat și doua vinuri – Crâmpoșia de Casa Isărescu, care este cel mai bine vândut vin de la noi, și Barricat Cabernet Sauvignon de la Oenoterra, plus o șampanie – Cashmere Tămâioasă Românească tot de la Oenoterra. Dacă mâncare, dulciuri și sucuri au rămas din plin, vinul a fost servit până la ultimul strop.

Câțiva din prietenii mei dragi:

     

În concluzie, a fost un început de an foarte frumos, petrecut alături de familie și prieteni. Și încă nu s-a terminat, mai este un sărbătorit de ianuarie în familie. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments on Petreceri de ianuarie

  1. Chiar a fost o luna plina pentru tine, ma bucur sa aud ca ai petrecut momente frumoase alaturi de cei dragi!Si..vorba ta: luna inca nu s-a incheiat si se apropie weekendul!! 🙂

  2. Ce de tineri frumosi in poze. 🙂 Ianuarie a fost o luna plina…cu multe evenimente mai mult sau mai putin placute. Mai mult pentru tine, mai putin pentru mine. 😛 Sincer, de cand a venit viscolul si zapada asta nu ma mai pot bucura de nimic… 🙁

    • Eu ma bucur ca a venit iarna cu adevarat. Dar oricum in Iasi nu e ca in Bucuresti, aici a nins relativ putin si e doar frig…-15 grade. 🙂

  3. Toate ati fost frumoase, dar nu ma pot abtine sa intreb de coafura prietenei tale (cea cu bluza alba). Stii cumva daca a folosit ondulator/perie pentru a obtine buclele ? 😀

    • Multumesc. 🙂 Nu am intrebat-o, dar cu siguranta a folosit ondulator (are parul drept). Si daca te uiti cu atentie la varfuri se poate si vedea ca a folosit ondulator, nu ies buclele asa cu peria sau cu bigudiuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.