Mai demult am publicat review-uri la două aparate de aranjat părul de la Remington, mai exact o perie rotativă și o trusă de bigudiuri electrice, dar nu am pus și poze cu părul aranjat și mi s-a reproșat asta. Așa că acum, după o grămadă de timp, vin cu niște poze și păreri, poate vă ajută în decizia de cumpărare a celor două produse.

Încep cu peria rotativă AS7060 de la Remington, preț 180 lei. Am cumpărat-o de pe emag, acum acel model nu mai este pe stoc, găsiți însă altele. Am povestit despre perie în articolul de aici.

Părul meu este de obicei ca în poza 3, adică drept cu mici onduleuri la vârf. Peria rotativă îi dă un aspect mai elegant, pare mai sănătos și strălucitor, și bineînțeles îl îndreaptă bine. M-am mirat și eu ce lung pare când e drept, drept.

La un păr de lungimea mea ai nevoie cam de 15-20 de minute ca să-l coafezi pe tot. Dacă nu aplicați produse de styling, efectul durează cam 24 de ore.

  

Trusa de bigudiuri electrice KF40E de la Remington a fost cel mai bun prieten al meu în lunile decembrie și ianuarie, când am tot avut de mers la petreceri și voiam să-mi aranjez părul mai altfel, să nu mă duc cu el drept. L-am cumpărat din Carrefour, cuu 118 lei (zilele astea l-am văzut la reducere cu 112 lei), dar este disponibil și pe emag, la 160 lei. 129 lei.

Nu am găsit poze prea clare cu coafura, sper că cele trei de jos să fie cât de cât edificatoare. Uitați-vă și în articolul cu petrecerile din ianuarie, în toate pozele am părul făcut cu aceste bigudiuri.

Cum spuneam și în articolul de aici, coafura realizată cu bigudiuri electrice nu iese aproape niciodată la fel. Depinde câte bigudiuri îți pui, de care (mici, medii, mari), unde le așezi pe cele mari/mici/medii, ș.a. Eu nu mă consider mare expertă, le pun cum am eu chef în momentul ăla, fără să mă gândesc prea mult la rezultatul final.

Fără produse de styling buclele rezistă foarte puțin, vreo 2-3 ore. Eu folosesc fixativ la sfârșit și atunci se mai prelungește puțin efectul, până pe la 5-6 ore (poate). O să încerc și alte produse, cum ar fi o spumă de păr, poate rezistă mai mult.

Prefer bigudiurile electrice pentru că nu e mult de muncă – le așez în 5 minute în păr, le las până se răcesc și gata coafura. Spre deosebire de peria rotativă care-mi muncește bine mâinile.

Dacă părul iese prea buclat, îl prind cu o clamă sau mai multe, sau îmi pun o bentiță și arată foarte bine. Și e mai bine de alternat coafuri, nu are nici un farmec dacă îți aranjezi mereu părul la fel.

  

După câteva luni de folosire pot spune că sunt foarte mulțumită. Poate nu iese coafura exact cum ar ieși la salon, dar dacă îți dai silința, ești pe aproape. Pentru evenimentele mai deosebite poți continua să mergi la coafor (așa am procedat și eu când a fost vorba de o nuntă, logodnă, o zi de naștere mai importantă) iar pentru restul te poți descurca și singură.

Link Vexio.

11 Comments on Coafuri realizate cu peria rotativă și bigudiuri electrice

    • Multumesc. 🙂 Cu siguranta se poate si mai bine, daca le aranjezi cu mai multa atentie. Important e sa ai rabdare.

  1. Si eu vreau perie rotativa de la Rowenta desi sunt creata, insa am o colega la serviciu care, desi e la fel de creata ca mine, isi face coafura super faina cu peria aia asa ca tanjesc si eu s-o am cat de curand…sper ca de ziua mea in mai s-o primesc cadou 😀

  2. Eu imi las parul sa creasca pana ajunge sa treaca limita in care este vazut a fi parul tipic masculin, adica pana ajuns sa pot face coada, codite.
    Insa daca il fac cu placa arata asemeni unei pante, cum il fac sa arata ca si cum as vrea o flacara in cap?

  3. draga Mihaela iti multumesc pt precizarile facute pt trusa cu bigudiuri,imi doresc si eu o astfel de trusa numai ca nu stiam cat de eficienta este,dar acum cand am vazut si cateva poze cu tine si cu parul facut cu ajutorul acestor bigudiuri,m am convins ca este ideala si pt mine,iti multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.