Leverage este ultimul serial interesant pe care l-am descoperit. Mă mir că nu am dat de el până acum, mai ales că este deja la al 5-lea sezon. Ca să vă faceți o părere, este un fel de The Real Hustle fictiv sau poate un Ocean’s Eleven pe micul ecran, cu multă acțiune, răsturnări de situație și un pic de umor.

Serialul este despre 4 infractori și un fost agent de asigurări care formează o echipă pentru a fura niște schițe și planuri ale unei companii aeriene. După ce livrează produsul angajatorului află că acesta i-a păcălit, nu intenționează să îi plătească, ba mai mult, de fapt acele schițe nu erau ale lui și furate de competitor, ci chiar invers. Așa că cei 5 se hotărăsc să lucreze împreună, reușind să îl distrugă și să returneze planurile adevăratului posesor.

După această experiență, echipa se reunește pentru alte și alte misiuni, cu scopul de a ajuta pe cei nevinovați și de a-i pedepsi pe cei care au profitat de ei. Își asumă rolul de Robin Hood – hoți care fură pentru a face dreptate.

Scenariul nu este perfect, sunt prezentate lucruri care nu sunt plauzibile, care sunt cam trase de păr, dar dacă lași asta la o parte, nu vei fi dezamăgit de serial.

Cele 5 personaje principale sunt: Alex Hardison –  hacker, fraudă pe internet; Eliot Spencer – specialist în recuperare; Parker – hoț, infiltrări; Sophie Deveraux – actriță; Nathan Ford – fost agent de asigurări.

Dați-i o șansă, eu cred că merită. 🙂

6 Comments on Leverage

  1. Am sa incerc primul sezon sa vad cum eu. Am vazut Ocean’s Eleven si mi-a placut ideea filmului. Pana una alta vreau sa termin sezonul 2 din Good wife, e suficient de interesant cat sa nu-mi dea pace pana nu-l finalizez :).

  2. daca nu ai vazut deja, sa incerci si hustle (e cam pe acelasi stil) si the exes (abia ce l-am descoperit si-mi place foarte tare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.