Deși am avut grijă să programez câteva articole pentru ultima săptămână, cred că s-a observat lipsa mea. Nu am avut timp să răspund la comentarii, nu am avut când să intru pe alte bloguri sau să răspund la mailurile mai puțin urgente.

Am fost plecată în a doua excursie din acest an, în vacanța mea de vis, la care tot visez de vreo 2 luni. Nu am anunțat pe blog sau pe facebook când sau unde plec, așa că acum, la întoarcere, m-am gândit să fac un concurs fulger – aveți mai jos filmulețul de la aterizarea avionului. Prima persoană care ghicește locația unde mi-am făcut vacanța în acest an (oraș/regiune) va primi din partea mea niște mici suveniruri de acolo. Sunt câteva indicii prin filmuleț, dar dacă nu recunoașteți locul până mâine la prânz voi adăuga și niște poze.

Cred că va fi distractiv. 🙂 Sper să vi se pară și vouă tot așa. 😛

Mențiune: rog să nu participe prieteni și cunoștințe care știu unde am plecat. Nu ar fi corect. 😛 Am oricum pregătite și pentru voi suveniruri. 🙂

26 Comments on Back from paradise

 1. La cat sunt de “umblata” prin lume, nu ghicesc nici intr-o mie de ani, dar am zis sa scriu ca sa-ti spun “sa-ti fie de bine calatoria!”
  P.S. dupa cum am mai zis pe undeva, eu n-am zburat inca niciodata cu avionul 😀

 2. Wow, ma bucur pentru voi. Acum 3 saptamani m-am intors si eu din Tenerife. Noi am stat aproape de aeroport, chiar am vazut hotelul din filmarea ta :)).
  In ce zona ati fost cazati? Ati fost la Siam Park?

  • Super ca ati fost si voi! Noi am stat in Costa Adeje, la Jardin Tropical. Nu am fost la Siam Park, nu suntem amatori de parcuri din astea acvatice. 🙂 In schimb am fost la Loro Parque. + alte locuri de care o sa scriu aici. 🙂

   • Eu nu am mai fost niciodata intr-un parc acvatic, dar mi s-a parut cea mai tare experienta. Abia astept sa vad ce o sa scrii.

    • Cred…am auzit numai de bine de Siam Park. Eu n-am fost nici la Aqua Magic, nu prea ma dau in vant dupa astfel de locuri. Si oricum, 7 zile e putin, am avut atatea de vazut si tot nu le-am vazut pe toate. 🙁 Imi pare rau ca n-am fost vreo 10-14 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.