Luni eram fericită. După un weekend în care am lucrat de dimineață până după miezul nopții eram bucuroasă că respectasem deadline-ul și predasem lucrarea. Pe lângă programul de 14-15 ore de lucru pe zi, chiar și de acasă, programul la serviciu era o nimica toată.

Marți se schimbă foaia. Se ivește oboseala. Nu că n-ar fi fost acolo și înainte, dar de-abia acum, când nu mai aveam chiar atât de mult de lucru, mi-am dat seama cât de obosită sunt. Oboseala îmi dă o stare aiurea, așa că-s prost dispusă toată ziua, morocănoasă, tăcută, nu vreau decât să-mi fac treaba și să mă duc acasă.

Miercuri mă gândeam că îmi va trece, că a fost o stare de moment. Însă tot prost dispusă sunt. A doua zi era onomastica mea și n-aveam nici un chef să mi-o serbez.

Joi mi-am revenit complet. Oboseala tot acolo era, dar e greu să rămâi supărat și morocănos când e ziua ta. Am fost felicitată la miezul nopții de Felix și Albert, a doua zi la serviciu am găsit pe masă un buchet de flori de la colegi, am sărbătorit împreună pentru că eram 6 sărbătoriți în firmă. Am primit zeci de telefoane și mesaje. Am primit cadouri. S-a întâmplat să primesc produse tocmai în această zi, deși nu erau oferite pentru onomastica mea. M-am dus la evenimentul Silhouette și am plecat și de acolo cu o punguță cu produse. Acasă am fost iar felicitată, am ieșit în oraș cu prietenii, am ajuns acasă epuizată dar fericită.

Vineri primesc și alte produse. Un colet cu mărgele comandat, cărți de la editura All. Sunt mai vorbăreață, mai veselă, dar la fel de obosită. Mă sperii de cearcănele mele, atunci când îmi scot ochelarii și le pot vedea mai bine. Clar, trebuie să mă odihnesc. Cele 2 zile libere pe săptămână au ele rostul lor, nu degeaba sunt oferite.

Sâmbătă și duminică încerc să mă odihnesc cât mai mult. Însă n-am stare. Fac curat în toată casa, ies în oraș, fac bijuterii, mă uit la seriale. Dorm iarăși mult prea puțin. Pentru că sâmbătă mă trezește curierul, mi-a adus alte cărți, iar duminică mă trezește Albert, că vrea afară.

Și așa a mai trecut o săptămână. Cu bune, cu rele. Cu momente în care simți că nu poate fi bine, cu alte momente în care se întâmplă lucruri care-ți readuc zâmbetul pe buze. Cu clipe în care te simți singur, cu altele în care ești înconjurat de oameni dragi.

Cum a fost săptămâna voastră? 🙂

15 Comments on O săptămână

 1. Cu multe drumuri, dus-intors, la service-ul autorizat Canon. Iar odiseea nu este inca gata…
  Ai avut o saptamana obositoare, plina de evenimente, dar atat de frumoasa, Mihaela. 🙂

  • Of, sper sa-ti rezolvi problema cu camera foto.
   Da, per total a fost frumoasa. Desi nu e deloc placut acest sentiment de oboseala fizica si psihica.

 2. Si eu ma simt foarte obosita… Lucrez de 4 zile si mai am inca 4 zile pana la liber, de obicei suntem doua pe tura insa ieri am fost singura si e foarte greu asa, iar peste toate astea mi se adauga o delegatie de 3 saptamani de saptamana viitoare (ieri am inteles ca ar putea fi doar o saptamana). Simt ca daca ar fi sa plec saptamana viitoare as avea asa multe de facut…trebuie sa las curat acasa, trebuie sa alerg dupa cadou pentru verisoara mea care isi serbeaza majoratul in weekend si sa imi cumpar cizme de iarna pana plec…Asta in conditiile in care ma simt deja obosita. Asadar te inteleg perfect, ai grija sa te mai si relaxezi si tu din cand in cand:)

  • Spor cu toata treaba asta. Eu urasc delegatiile, nu-mi place deloc sa plec de acasa, vreau sa dorm in patul meu.
   Si multumesc. 😛

  • Da, stiu de aventurile tale Hapi. 🙂
   Si da, ochelarii pentru miopie micsoreaza ochii, dar si cearcanele. 🙂 Le mascheaza bine.

 3. Am sa fac referire la primele zile din saptamana aceasta.
  Luni, a inceput si s-a terminat fantastic. Am avut o zi buna la scoala, dar si in general, fiindca m-am simtit fine!! fine!!.
  Marti, m-a prins oboseala, am avut parte de cea mai proasta zi ever…adica..o fi de la 13 (numarul cu noroc?). I don’t have idea 😐

 4. Am avut una dintre cele mai reusite saptamani din ultimul an: cu ziua radioului (18 ani de emisie), cu petreceri, cu planuri de nunta si cu o gramada de oameni frumosi alaturi. destul de obositor, dar raman cu amintiri faine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.