CerereInCasatorie2

Se apropie Ziua Îndrăgostiților așa încât gândul începe să ne poarte spre cele mai fericite momente din relație, începând de la primul ținut de mână și primul sărut și până la cererea în căsătorie. Unii (majoritatea bărbați) spun că transformarea cererii în căsătorie într-un eveniment romantic este inutilă și că nu are niciun rost. Eu însă consider că nu strică ca tu, femeie sau bărbat, să-ți dai un pic silința și să creezi o amintire frumoasă care să stea la baza căsătoriei voastre.

Mereu am admirat cererile de căsătorie originale. Asta nu înseamnă că le-am considerat pe toate potrivite mie, însă mi-a plăcut să văd o astfel de demonstrație de iubire.

Prima cerere în căsătorie pe care am văzut-o a fost la facultate, în apropierea Crăciunului. Era de fapt ultima zi de cursuri și la plecare, pe la 8 seara, la ultimul etaj, s-a strâns un grup de colindători. Studenții care se aflau în zonă s-au oprit să asculte muzică iar la finalul primei colinde, din grup a ieșit un tânăr care s-a așezat în genunchi în fața unei fete care urmărea spectacolul și a cerut-o în căsătorie. Mi s-a părut foarte simpatic și dacă cumva ei doi s-au cunoscut la facultate, e cu atât mai potrivit și special.

O altă cerere în căsătorie care mi-a plăcut s-a desfășurat într-o cafenea din Iași. El și ea stăteau la o masă, serveau o cafea, iar la un moment dat, la geam s-au strâns un grup de oameni fiecare având în mână câte o foaie cu o literă iar împreună formau frumoasă întrebare “VREI SĂ FII SOȚIA MEA?”. Am mai văzut ceva asemănător realizat la un hotel din Iași – cei doi erau sus, la etaj, iar jos s-au adunat mulți oameni cu foi cu litere (mari bineînțeles, ca să se vadă).

Mi-a plăcut și cererea în căsătorie a Denisei – în intimitate, filmat tot. Chiar m-a emoționat când l-am privit. Poate și pentru că a fost mai aproape de ce mi-am dorit eu.

Deși îmi place să văd cereri în căsătorie în public, n-am vrut pentru mine așa ceva. Am vrut să fim doar noi 2. Nu în restaurant, să aplaude lumea, nu pe stradă, să ne privească toți curioșii. Și mai ales nu de față cu prietenii noștri sau cu familia. Am vrut să fiu liberă să-mi exprim sentimentele, să nu fiu intimidată, să nu-mi fie rușine să plâng, să râd, să îmbrățișez sau să sărut omul drag. Și ce am dorit, asta am avut parte.

Și dacă tot vorbim de acest subiect, vreau să vă anunț că iLux (locul unde puteți găsi frumoase cadouri de Valentine’s Day) serbează 14 februarie prin organizarea unui concurs de idei de cerere în căsătorie, cu un premiu senzațional – 6 diamante negre oferit de Rosenberg & Associates, furnizor de inele de logodnă cu diamante. Tot ce trebuie să faceți este să participați la concurs cu ideea voastră de cerere în căsătorie pe care o înscrieți în joc printr-un comentariu în cadrul articolului concurs, comentariu în care să adăugați scenariul vostru. Scenariile vor fi analizate și votate de un juriu din care fac și eu parte, deci vă susțin cât se poate!

Nu ar fi nemaipomenit să câștigi pentru iubita ta sau pentru voi 6 DIAMANTE VERITABILE? Gândiți-vă numai cât valorează un astfel de giuvaer și cum o vor face să arate pe fericita care le va purta. Eu vă încurajez să profitați de această șansă unică și să luptați cu toată creativitatea și originalitatea voastră pentru premiul pus în joc.

Diamantele fac să strălucească orice femeie care le poartă și îi pun în lumina reflectoarelor pe toți bărbații inspirați care aleg să le ofere! Îndrăznește să visezi! 6 diamante oferite de Rosenberg & Associates a€“ consilierul tău în bijuterii cu diamante –  pot fi ale tale pentru totdeauna! Cum? Participă la concursul “€œCererea în căsătorie, cea mai frumoasă declarație de iubire” organizat de www.ilux.ro, magazinul tău de cadouri de lux.

Eu una de-abia aștept să citesc comentariile și să fiu impresionată. 🙂 Vă aștept să participați în număr cât mai mare, să ne încărcăm cu iubire și romantism la acest început de februarie.

17 Comments on Romantism și iubire

 1. Si eu abia astept sa citesc povestile ca eu duc lipsa de imaginatie cand vine vorba de asa ceva. Nu ca as face eu vreo cerere in casatorie. Sunt old fashioned :).

 2. Vai de capul meu ! E absolut superb concursul, dar la cat de romantica sunt eu , sigur m/ar elimina sponsorii din prima 🙂
  Insa imi face placere sa dau share

 3. Scenariul pe care îl spun e real.
  Prima dată când m-am întâlnit cu soțul meu a fost ziua în care el a știut că eu voi fi soția lui. Și chiar s-a gândit să mă ceară, dar s-a gândit să nu mă sperie. Urma să mergem la film, dar a luat-o pe alt drum, a trecut pe roșu la toate semafoarele, oprea la verde, și la film tot nu am ajuns. După 2 luni, s-a dus să ia inelul de la bijuterie, comandase inelul în cel mai mic detaliu, și s-a oprit într-o parcare să-și formuleze discursul, cererea în căsătorie!
  Eu îl așteptam acasă și nu mai știam de ce nu apare.
  A intrat timid pe ușă cu un buchet mare de flori, deosebit, și cu voce tremurândă a început să-mi spună lucruri frumoase și apoi m-a cerut!
  Și acum când trecem prin casă pe lângă acel loc zâmbim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.