DSC05785Una dintre activitățile de care mi-a fost tare dor în această perioadă ocupată a fost prepararea și consumul de ceaiuri premium. Am mai băut eu ceaiuri de mentă, tei sau musețel, dar n-am avut nici timp, nici dispoziția necesară să servesc un ceai deosebit.

În timpul acestei pauze mi s-a făcut cunoștință cu un nou magazin online de ceaiuri, ArtaCeaiului.ro. Și cum puteam să-l cunosc mai bine decât testând din ceaiurile prezente în ofertă?

O să vă vorbesc în următoarele săptămâni de toate sortimentele primite, aici sau pe Tea Mug. Și încep cu o infuzie de fructe ce conține hibiscus, stafide, flori de soc, mure, arome, zmeură și cireșe.

Pentru preparare se adaugă 3-4 grame (o linguriță)/250 ml de apă la 100 grade Celsius și se lasă la infuzat timp de 6-10 minute.

Așa cum mă și așteptam, ceaiul are un parfum plăcut și intens de hibiscus și soc. Gustul este acrișor, asemănător cu cel de compot, predominant de hibiscus, cireșe și soc. Nu este un ceai pretențios de aceea va fi pe gustul tuturor. Este ideal pentru dimineață, pentru că energizează și revitalizează, îl puteți servi alături de sandvișuri sau tarte cu dulceață. Nu adăugați zahăr pentru că îi stricați gustul delicios.

Cherry Berry poate fi achiziționat de aici, la prețul de 17 lei/punguța de 100 grame.

DSC05788 DSC05784

2 Comments on Infuzie de fructe Cherry Berry – Arta Ceaiului

  1. Mi-ai facut pofta de ceai de fructe, am si eu prin dulap, dar imi fac rar de tot, cand imi aduc aminte. :)) Uneori gustul este prea intens, prea parfumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.