M-am dus la salon cu gândul că-mi voi face unghii lila, cu buburuze şi flori, dar până la urmă m-am îndrăgostit de manichiura Oanei (manichiurista mea) şi am vrut şi eu acelaşi model.

Este vorba de un degrade, cu vreo 4 nuanţe – lila şi 3 tipuri de roz + sclipici. În poze culorile par mai şterse decât în realitate. Rozul este mai intens, însă nu ţipător. Îmi place mult cum a ieşit, elegant şi simplu. Este o manichiură potrivită şi pentru ocazii deosebite.

Nu este prima dată când aleg să-mi fac un degrade – în decembrie am avut pe unghii un model cu bleu.

DSC06276 DSC06278 DSC06280 DSC06282 DSC06285

12 Comments on NOTD: Pink Degrade

  1. ce frumoase sunt -eu nu pot sa mi facunghi cu gel si mor de oftica sunt alergica la o sunstanta si nustiu la ce anume .

    • 🙁 Eh, si unghiile naturale sunt foarte frumoase si mai sanatoase! Daca m-as pricepe sa-mi fac singura unghiile si mi-ar si placea, le-as lasa naturale.

    • Da, cred ca ma saturasem de floricele. Oana mi-a zis ca daca vreau imi face si o floare pe inelar, dar am vrut asa, simplu. Oricum rozul e mai intens…e asa frumos. Rozul e printre culorile mele preferate. 😛

    • Da, imi place. 🙂 Experimentez cu culori si modele. Forma unghiei o pastrez la fel, nu-mi plac unghiile ascutite sau alte minuni care sunt la moda acum.

  2. multumesc de incurjarea -acum trebuie sa mi vand trusa care greu miam achizitionato . ai dreptate ca ce e natural e mai frumos.

  3. Cel putin la fel de deosebite ca cele bleu 😀 Imi place ca esti meticuloasa si faci totul ca sa ai parte de rezultatul scontat. Sunt superbe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.