that 70s show

De câteva luni tot citeam prin presă de relaţia dintre Ashton Kutcher şi Mila Kunis, despre cum s-au cunoscut ei acum vreo 15 ani iar Ashton i-a dăruit Milei primul sărut din viaţa ei. Se tot pomenea de serialul That ’70s Show, care a făcut posibilă această relaţie. Un serial de care eu nu auzisem niciodată nimic. De fapt am aflat numele serialului când citeam filmografia lui Kutcher, dar credeam că este o emisiune.

Eh, într-o perioadă mai plictisitoare m-am pus pe urmărit acest serial. Şi m-am îndrăgostit. A fost pentru mine un fel de Friends, un fel de King of Queens, o comedie spumoasă care mi-a înveselit serile de septembrie. Şi pe care l-aş mai urmări încă o dată fără niciun fel de probleme. M-am gândit să vă povestesc şi vouă despre el, poate sunteţi în căutare de o comedie bună, disponibilă în 8 sezoane şi vreo 200 de episoade.

That ’70s show este despre un grup de 6 prieteni şi viaţa lor de zi cu zi din anii ’70. Eric Forman este un băiat slăbănog, timid, un geek adevărat. Donna Pinciotti este vecina sa, înaltă, frumoasă, băieţoasă. Steven Hyde este prietenul său cel mai bun, dezinvolt, care vede numai conspiraţii în jurul său. Michael Kelso este prietenul lor, prostuţ dar cu foarte multă încredere în sine, mai ales în fizicul său. Jackie Burkhart este iubita lui Michael, o adevărată scorpie care nu este plăcută de ceilalţi membri din grup. Fez este băiatul străin, nu se ştie din ce ţară, ciudăţel şi obsedat de a-şi găsi o prietenă. Cei 6 prieteni îşi petrec timpul în beciul casei lui Eric şi astfel se întâlnesc zi de zi cu părinţii acestuia: Red, un bărbat extrem de sever, şi Kitty, o mamă iubitoare şi sensibilă.

Serialul are glume foarte bune, nu aveţi cum să nu râdeti. Eu şi acum când mai văd unele poze sau unele fraze din film izbucnesc în râs. Este prea fain!

Nu strică faptul că în serial joacă o mulţime de actori care acum sunt cunoscuţi. Este interesant de văzut de unde au început. Ashton Kutcher înainte de acest serial era doar un fotomodel. Mila Kunis avea doar 14 ani, era o copilă care a trebuit să mintă ca să primească acest rol. Alţi actori din film: Topher Grace (a jucat în Spider-Man 3, The Big Wedding), Laura Prepon (Orange is The New Black, Are You There Chelsea), Danny Masterson (Yes Man, Men at Work), Wilmer Valderrama (Awake, Raising Hope).

În film au mai apărut actori/celebrităţi precum: Lindsay Lohan, Jessica Simpson, Betty White, Shannon Elizabeth, Brooke Shields, Luke Wilson, Seth Green, Katey Segal, Alyson Hannigan, Bruce Willis, Gloria Gaynor.

Încercaţi să urmăriţi măcar câteva episoade, promit că o să vă placă mult!

P.S. Personajul meu preferat este Hyde (Danny Masterson). Nici nu e de mirare, mereu mi-au plăcut băieţii răi. 🙂

Ca să vă faceţi o părere despre serial:

That-70s-Show-that-70s-show

hyde-michael

tumblr_l5nq3o9LQF1qc1ev7o1_500

Pentru mai multe astfel de imagini: http://that70s.tumblr.com

8 Comments on That ’70s Show

  1. Eu am încercat să îndrăgesc acest serial încă de când era difuzat pe Național TV (parcă) dar nu prea am reușit tocmai din cauza lui Ashton Kutcher. Nu-l suport deloc, mă enervează și ca actor și ca bărbat, mi se pare că nu transmite nimic, parcă este prea copilăros 😀

  2. Per ansamblu, serialul e chiar ok, chit ca unele glume nu-ti smulg nici cel mai mic zambet. Ce-i drept, nici nu prea am mai vazut o comedie reusita in ultimele luni, indiferent ca e vorba de filme sau seriale.

  3. Iubesc acest serial. Am fost racita acum 2 sapt, am stat acasa si am dat gata 3 sezoane. S-a si suparat sotul ca el mi l-a aratat si eu m-am uitat….”in avans” fara el :)))) ce sa-i faci… Glumele erau chiar fainutze, per ansamblu e un serial reusit. Se spunea pe net ca ultimul sezon (8) e tras de par…lungit prea mult, nu mi s-a parut asa… sau poate fanii lui Eric ziceau asta pt ca i-au dus dorul. Eu n-am gasit pe torrent din sezonul 8 ep de la 14-20 asa ca nu am apucat sa ma uit la el pana la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.