Anul acesta a fost primul an în care m-am bucurat că urma să-mi aniversez onomastica. N-am mai simţit teamă, ruşine, sau orice alt sentiment tembel asociat cu timiditatea, ci m-am gândit doar că va fi o zi foarte frumoasă, o zi în care mă voi simţi apreciată şi iubită. Şi aşa a şi fost.

Primul lucru pe care l-am făcut când m-am trezit pe 8 noiembrie a fost să-mi verific mailul şi am găsit o urare de la prietena mea dragă Raluca, şi ea sărbătorită pe 8 noiembrie:

La mulţi ani, prietenă dragă! Eşti cea mai Mihaela, bună, prietenoasă, amabilă, dragă, Mihaela pe care am întâlnit-o până acum! Te iubesc tare mult!

Ce să mai spui când citeşti aşa ceva? Am doar recunoştinţă că am putut găsi încă o “cea mai bună prietenă”, într-un moment când nu credeam că se mai pot forma prietenii adevărate.

Au urmat momente plăcute la serviciu, unde am sărbătorit alături de colegii şi colegele mele. Am primit buchete superbe de flori, de abia le puteam căra cu mine când am plecat spre casă.

flori

De-a lungul zilei am primit nenumărate telefoane, sms-uri şi mesaje. Tare greu e să lucrezi de ziua sau onomastica ta, dar în aceste ocazii este o bucurie să tot fii întrerupt de la activitatea pe care o desfăşori. Nu m-a uitat nimeni şi pentru aceasta le mulţumesc din suflet.

Seara am sărbătorit cu familia mea. Am primit de la nepoţica mea cel mai frumos cadou, un desen personalizat. Cele 3 prinţese din imagine suntem eu, sora mea şi nepoţica mea. 🙂

alessia

Am dorit ca de onomastica mea să-mi fac cadou o pereche de cizme. Din păcate n-am găsit nimic care să-mi placă, aşa încât m-am înnoit cu alte lucruşoare, cadouri de la cei dragi.

Am primit perechea de pantofi de mai jos, de la H&M. În realitate sunt mult mai frumoşi şi deşi tocul pare mic în poze, este totuşi de 7.5 cm şi cu toate acestea, pantofii sunt foarte comozi! Sunt primii mei pantofi cu botul ascuţit şi-mi plac foarte mult. De-abia aştept să-i port! Acum sper să ţină şi vremea cu mine, măcar câteva zile să apuc să-i încalţ până să fie nevoie să trec la cizme.

pantofi-hm pantofi-hm2

Un alt cadou pe care îl aşteptam de mult este halatul cu glugă urs panda de la Oysho. Au apărut din nou în magazine exact înainte de 8 noiembrie, pentru că la începutul lunii când m-am uitat ultima dată nu mai erau.

0805719712 1 1 1 300x252 Cât e halatul? 0805719712 2 1 1 300x252 Cât e halatul?

Seara târziu am continuat să serbez alături de prieteni dragi, care m-au vizitat şi mi-au adus şi ei cadouri foarte frumoase. Intenţionam să-mi închei ziua cu un serial preferat, “Grey’s Anatomy”, dar nu am mai rezistat, am adormit imediat. Fusese o zi prea plină şi prea frumoasă.

A doua zi, sâmbătă, am luat-o de la capăt cu sărbătoritul. Dar tot ziua de 8 noiembrie a fost cea mai frumoasă. O zi în care am realizat cât este de frumos să îţi serbezi onomastica şi nu oricum, ci alături de atât de mulţi oameni, încât peste tot, unde te duci, nu auzi decât urări de bine, vezi zâmbete şi oameni bucuroşi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on Cum mi-am serbat onomastica

  1. Ce flori frumoase si ce cadouri nice ai primit, Mihaela! Sa le porti sanatoasa, trebuie sa te grabesti cu pantofii ca de maine incepe sa ploua si e deja destul de frig. Mie azi mi-au inghetat mainile… Gata, vine iarna. :(( Dar stai ca tu nu-ti faci probleme de vreme ca ai masina mica… 😀
    E tare dragalas halatul de la Oysho. Love it. 🙂
    In incheiere, si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, iti doresc si eu numai sanatate si bucurii, La multi ani! :*

    • Multumesc mult Nice!

      Si da, trebuie sa port pantofii acum cat se mai poate. Chiar si cu masina, nu poti sa umbli doar in pantofi. Trebuie cizme, ceva mai calduros. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.