Castigatoarea concursului si a frumoasei bratari create de Letitia Pintilie este domnisoara/doamna Rodica Puscasu.

Letitiei i-au placut toate comentariile voastre si a decis sa ofere o reducere de 20% pentru comenzi realizate in luna mai de pe magazinul ei online http://www.breslo.ro/Shop/bijuteriiwhatelse pentru cei clasati imediat dupa Rodica: Irina, Dogaru Goncea Aurelia, Carmen74, Oana si Mara.

Si acum comentariile care au castigat inima designerului:

Rodica Puscasu, castigatoarea concursului:

Imi place ploaia marunta de toamna,imi place sa citesc romane care se termina ciudat, scriu poezii…prietenii spun ca sunt un pic ciudata. Daca ma intrebati pe mine, eu spun ca imi place tot ce e frumos. Iar bratara aceasta e o stare de spirit pe care a exprimat-o autoarea ei, la acel moment. Imi plac lucrurile in care oamenii pun o frantura din sufletul lor. Poate ca e destul…pentru a-mi dori bratara..

Irina, castigatoarea unei reduceri de 20% valabila in luna mai:

Bratara asta exprima tot ce esti si ce promiti sa fi, in ochii celor care te vad purtand-o

Dogaru Goncea Aurelia, castigatoarea unei reduceri de 20% valabila in luna mai:

Intotdeauna apreciem inventivitatea , creativitatea si meticulozitatea creatorilor de obiecte de arta handmade.Sunt maestrii frumosului adus la rang de arta.Multa sensibilitate sta ascunsa in spatele acestor bijuterii unicat.Este ca si cum ar fi create special pentru persoanele ce apreciaza unicitatea.Aceste motive ma determina sa optez cu convingere pentru achizitionarea acestor minunatii.Bratarile sunt un hobby, colectia pe care o detin este incompleta fara aceasta bratara.

Carmen74, castigatoarea unei reduceri de 20% valabila in luna mai:

Draga mea, am facut o pasiune din a-mi achizitiona bijuterii handmade si daca m-ai vedea cu cata mandrie dusa spre aroganta le port, cu cat de multa pretuire vorbesc despre ele, cat de grijulie sunt sa nu strivesc nici macar o farama din minutiozitatea si daruirea creatorului, atunci ai intelege ca opera ta este PE MAINI BUNE!

Oana, castigatoarea unei reduceri de 20% valabila in luna mai:

salut!

ca un bun colectionar de pitici ce sunt, colectionez bratari!!! de tot felul. + ca ma pasioneaza si ideea de handmade. cu asemenea comentariu, nu am cum sa stric machiajul creatoarei…:) bafta tuturor

Maracastigatoarea unei reduceri de 20% valabila in luna mai:

Ne-ai handmade-uit, Mihaela,
De ne-ai innebunit
Cu un talent maiestru,
Cu imaginatie ticluit.
Bratara mai frumoasa
De mult n-am intalnit,
Din maini de zana scoasa,
Din piatra si metal.

Felicitari tuturor! In curand va astept cu un nou concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.