In fiecare saptamana fac curatenie pe raftul meu cu sortimente de ceai, incercand sa gasesc loc suplimentar pentru noile cutii. Astfel am vazut ca mai aveam doar 2 piramide de ceai alb de la Lipton, ceai pe care nu l-am prezentat pana acum, desi il am de o multime de timp. Nu puteam sa arunc cutia fara sa ii fac o prezentare pe blog; am luat in considerare si faptul ca este putin probabil sa mai cumpar acest sortiment de ceai.

Din cate am vazut pe alte bloguri, ceaiul alb de la Lipton a fost foarte apreciat (Mika & Ama), de aceea l-am si cumparat primavara trecuta. Mi-a placut si mie, dar nu m-a impresionat, precum au facut-o ceaiurile din topul 5 pe care vi l-am prezentat.

Ceaiul alb de la Lipton este disponibil in cutii cu 20 pliculete de ceai sub forma de piramide. Se gaseste in majoritatea supermarketurilor si costa in jur de 9 lei (8.5 lei la Kaufland si 9.5 lei la Carrefour). Ingredientele sale sunt ceai verde 93.6% (din care muguri de ceai 11.6%), aroma naturala 5.9% si petale de trandafiri 0.5%, deci nu este un ceai alb pur. Parfumul ceaiului este unul subtil, dar placut. Este suficient de dulce pentru a putea fi baut si fara indulcitori, dar eu prefer sa pun o lingurita de miere. Se poate bea atat fierbinte cat si rece, gustul este la fel de bun.

NU UITATI sa trimiteti poze cu sortimentele voastre de ceai. Cel mai probabil voi publica articolul miercuri. Pana acum s-au strans poze foarte frumoase, am descoperit multe sortimente de ceai interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.