Astazi va prezint un nou sortiment de ceai de la SweetWood.ro – ceaiul de fructe Wild Cherry. Am fost tare curioasa sa-l incerc dupa ce Anca (careia ii dadusem o mica mostra in urma cu cateva zile) mi-a spus ca este grozav.

Wild Cherry se poate cumpara de pe SweetWood.ro la pretul de 12 lei/100 grame.

Ingredientele sale sunt: bucati de mar, flori de hibiscus, soc, coji de macese, bucatele de visine uscate, arome. Pentru preparare se adauga 4-5 lingurite de ceai/1 litru de apa la 100 grade Celsius si se lasa la infuzat 10 – 12 minute.

Este un ceai parfumat, se simte destul de mult aroma de soc. Gustul este predominant de visine, este acrisor, dar se poate bea si neindulcit. Este un ceai revitalizant, placut si il puteti bea si seara, deoarece nu contine cafeina.

Nu uitati de concurs! Puteti castiga un set pentru ceai si diferite sortimente de ceai de la SweetWood.

In continuare va prezint ca de obicei pozele cu continutul si culoarea ceaiului:

5 Comments on Sortimente de ceai: Wild Cherry – SweetWood.ro

    • Iulia, si mie a inceput sa-mi placa mai mult ceaiul rosu deoarece ma relaxeaza, ma calmeaza, si il pot bea oricand fara sa existe teama ca nu voi reusi sa adorm la noapte. Insa imi plac si celelalte tipuri, fiecare are farmecul sau. Preferatul meu ramane cel oolong, iti recomand sa-l incerci. Il gasesti prin ceainarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.