Lansarea Redd’s Cranberry

Sâmbătă la ora 18.30 ne-am dat întâlnire la Palas pentru a descoperi ce se află în cutia care ne invita să ne răsplătim curiozitatea. M-am întâlnit acolo cu Miki, Lucian, Alexandra Bohan, și alți bloggeri din Iași, precum și cu o mare parte din familia mea. 🙂 Și cum locația este una foarte populară, mai ales în aceste zile, am avut ocazia să revăd și să salut și foști colegi de facultate sau alte cunoștințe.

Deschiderea cutiei a fost puțin întârziată, astfel că spectatorii erau din ce în ce mai curioși. S-au adunat cu mic, cu mare, au înconjurat zona în care era plasată cutia, și au început speculațiile: “este o mașină”, “se promovează ceva de băut”, “este ceva pentru copii”. Curând s-a deschis și cutia și din ea au ieșit 2 perechi de dansatori, care ne-au oferit un spectacol pe cinste, plin de energie și ritm. Cred că se poate observa și din imaginile de mai jos. În timpul dansului lor s-au adunat și mai mulți oameni în jurul cutiei, împinși de curiozitate sau de dorința de a vedea live un dans artistic deosebit.

Încă de la deschiderea cutiei, s-a putut observa în interiorul cutiei o măsuță cu numeroase sticle ce păreau de bere. Însă de-abia la sfârșitul dansului s-a dezvăluit misterul: pe măsuță erau noile sticle de bere Redd’s Cranberry, cu aromă de merișor. Din ce am aflat, este prima bere cu gust de merișoare din România, este disponibil în varianta la sticlă (0.33l) și la doză (0.5l) și este prezent pe piață din iunie, în ediție limitată, până în decembrie. Dansatorii au oferit sticle de bere spectatorilor, pentru a putea încerca pe loc noua bere.

Prin aceste evenimente (au avut loc și în Brașov, Cluj și București), Redd’s marchează totodată susținerea unui proiect video care propune reinterpretarea celor mai reprezentative zone urbane, prin dans și culoare. La fel cum Redd’s Cranberry aduce verii un strop de savoare și inedit, la fel și proiectul video susținut de Redd’s își propune să aducă culoare și vibrație spațiului urban, prin scene de dans diafan care contrastează cu griul orașelor.

Eu mi-am păstrat berea Redd’s pentru seară. După câteva ore la frigider, a fost gata de servire. În general nu beau bere, nu-mi place gustul, singura bere care mi-a plăcut a fost o bere Redd’s cu care m-a servit o prietenă acum ceva timp (v-am și povestit aici). Cu ocazia testării Redd’s Cranberry am ajuns la concluzia că îmi plac berile cu aromă fructată. Mi se par mai apropiate ca gust de un suc de fructe și cu toate acestea, au 4% alcool. Noua bere Redd’s are o culoare naturală, oferită de merișor, un gust ușor acrișor, răcoritor. Este o băutură cu care m-aș mai răsfăța vara asta, mai ales pe temperaturile astea.

Câteva poze cu Redd’s Cranberry:

 

  

Dansul:

           

Mulțimea adunată în jurul dansatorilor:

  

Redd’s Cranberry:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Raluca Roxana I Kroko Anca Andreea Anca Grigoras Kyanna ana Raluca Laura Ana Nice PINA Stefania miruna Carmen adizzy Victoria West miki Ramona Bacu crisa addicted Diana MihaelaC camelia Lucian Mustata Slash Adri Monica Puferiu Vlad Rares Carmen

14 Comments on Lansarea Redd’s Cranberry

 1. ana
  June 19, 2012 at 1:46 pm (6 years ago)

  Chiar eram curioasă de ce se afla în cutie. Nici eu nu beau bere deloc, nici măcar cele lemon/tropical/ș.a. nu îmi plac. Dar o să gust sortimentul ăsta cu prima ocazie 😀

  Reply
 2. Nice
  June 19, 2012 at 5:12 pm (6 years ago)

  Sticla are un design incitant si atractiv. Eu nu beau bere, nu consum alcool in general, doar la evenimente speciale gust putina sampanie cu aroma de fructe. Organismul meu nu tolereaza alcoolul, mi se face rau daca ajung sa beau mai mult de un sfert de pahar.
  Si cu toate astea Salitos mi-a placut. De aceea, zic ca as agrea si sortimentul prezentat de tine in articol. Doar sa am ocazia. 😛

  Reply
  • Mihaela
   June 19, 2012 at 6:30 pm (6 years ago)

   Eu nu am probleme, nu ma deranjeaza alcoolul. 🙂 Dar beau si foarte rar…anul asta am baut doar acum vreo 2 saptamani un cocktail. Nici de revelion n-am baut nimic, ca eram cu masina. 😛

   Reply
 3. adizzy
  June 20, 2012 at 12:13 am (6 years ago)

  oh, trebuie sa incerc asta!

  Reply
 4. Puferiu
  June 25, 2012 at 12:39 pm (6 years ago)

  Exista si Redd’s Cherry ?

  Reply
  • Mihaela
   June 25, 2012 at 7:05 pm (6 years ago)

   Se pare ca da, dar nu este vandut si in Romania.

   Reply
 5. Puferiu
  June 25, 2012 at 8:00 pm (6 years ago)

  Dar nici pe net nu am gasit. Imi poti da un link, te rog ?

  Reply
  • Mihaela
   June 25, 2012 at 9:28 pm (6 years ago)

   Am dat o cautare pe google deci nu te pot ajuta cu un link. Nu am gasit nimic concret, locuri de unde poate fi cumparata.

   Reply
   • Puferiu
    June 25, 2012 at 9:37 pm (6 years ago)

    Dar ai gasit pe net ? Nu e vorba de comandat, e vorba ca vreau sa vad cum arata.

    Reply
    • Mihaela
     June 25, 2012 at 9:42 pm (6 years ago)

     http://bit.ly/MTxbuK

     Cauta pe google la Images Redberry Crush sau da click pe link-ul de mai sus.

     Reply
     • Puferiu
      June 25, 2012 at 9:50 pm (6 years ago)

      Da, cu Imagini nu imi daduse prin minte sa caut. Merge link-ul, oricum. Multumesc pentru ajutor ! Acum trebuie sa asteptam sa apara si la noi sortimentul acesta.
      PS: Redd’s de coacaze vad ca a prins la fete. Deocamdata au baut doua prietene care nu sunt consumatoare de alcool si le place foarte mult.

Leave a Reply

More in articole publicitare
Despre curiozitate

Ce credeți, este important să dai frâu liber curiozității?  Nu m-am considerat niciodată o persoană curioasă, pentru că asociam mereu curiozitatea...

Close