Ceai de fructe “Salutul primăverii” – d’Oro Tea

photo 1Primăvara a sosit cu sortimente de ceaiuri noi nouţe de la d’Oro Tea. Ceaiuri albe, rooibos sau de fructe, sunt pregătite să ne încânte cu aromele lor. Iar eu m-am bucurat enorm când mi s-a oferit oportunitatea de a le degusta. Mulţumesc d’Oro Tea!

Primul sortiment pe care l-am ales este cel intitulat Salutul primăverii. L-am servit seara, cu principalul scop de a scăpa de pofta de dulce. Şi se pare că a funcţionat, este o idee bună să înlocuieşti ceva nesănătos cu altceva sănătos.

Ingredientele acestui sortiment sunt: hibiscus, coacăze, struguri, fulgi de nuca de cocos, bucăţele de ananas (ananas, zahăr, acid citric), aromă, boabe de soc, floarea-soarelui, bucăţele de kiwi, bujori de flori, aromă. Pentru preparare se foloseşte apă la 100 °C şi se lasă la infuzat timp de 5-10 minute.

Are un parfum delicios, ce îmbie la degustat. Gustul este acrişor, proaspăt, predominant de hibiscus, struguri şi soc. Numele se pare că nu a fost ales întâmplător, chiar se simte că acest ceai vrea să te trezească la viaţă, să te pregătească de primăvară. Aflăm şi de pe site-ul producătorului de beneficiile aduse de acest ceai. Socul din compoziţie conţine vitamina C, are proprietăţi diuretice şi are un rol activ în controlul presiunii sângelui. Bujorul, pe de altă parte, este folosit în medicina tradiţională chineză, coreeană şi japoneză datorită proprietăţilor sale antioxidante şi antitumorale, stimulării sistemului imunitar.

Salutul primăverii este disponibil aici,la preţul de 17 lei punguţa de 100 grame. Şi că tot se apropie vara cu temperaturile caniculare, acest ceai este ideal şi pentru a fi servit rece.

photo 2 photo 3

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Ceai de fructe “Salutul primăverii” – d’Oro Tea

 1. Aliceee traveler
  March 18, 2014 at 2:52 pm (4 years ago)

  Hmmm parca simt mirosul. As vrea si eu ceai din asta, soc, struguri, hibiscus delicios!

  Reply
  • Mihaela
   March 20, 2014 at 9:02 am (4 years ago)

   🙂 Ma bucur ca ti se pare interesant.

   Reply
 2. Nice
  March 18, 2014 at 7:40 pm (4 years ago)

  Interesanta ideea ta cu ceaiul pe post de desert seara. 😀 Mai ales unul revigorant si delicios ca acesta. 🙂

  Reply
  • Mihaela
   March 20, 2014 at 9:01 am (4 years ago)

   Da, sa stii. E o idee ca sa inlocuiesti un desert, evitand astfel calorii suplimentare, care nu sunt necesare.

   Reply

Leave a Reply

More in ceai
Ceai oolong Oriental Beauty/Dong Fang Mei Ren – Compania Ceaiului

Duminică. Vânt şi ploaie. Nu e vreme de umblat pe afară, ci de stat în casă, la căldură, în compania...

Close