Harvest Apple Spice de la TeaForte a fost primul ceai încercat în cana KATI și de asemenea, primul ceai încercat în primul weekend cu adevărat ploios de toamnă. Face parte din cutia Warming Joy Tea Petite Ribbon, din colecția toamnă-iarnă Warming Joy Tea Collection (ediție limitată).

Ingredientele sale sunt: rooibos, scorțișoară (organic), bucăți de mere, hibiscus, aromă naturală de măr, cuișoare, aromă naturală de scorțișoară, alte arome naturale, căpșuni și zmeură. Pentru preparare, se folosește apă la temperatura de 100 grade Celsius și un timp de infuzie de 3-5 minute.

Aproape imediat ce așez piramida de ceai în apă, camera este invadată de un parfum plăcut de măr și scorțișoară, ce-mi amintește de prăjituri și de ștrudel cu mere.

Gustul este interesant, predominant de măr și scorțișoară, dar cu note secundare de căpșuni și zmeură. Așadar nu e un ceai obișnuit cu măr și scorțișoară, vine și cu ceva nou. Nu este deloc acrișor, ci ușor dulceag, foarte plăcut și aromat.

L-am băut neîndulcit însă apoi chiar mi-a părut rău că nu am adăugat și o linguriță de miere, cred că Harvest Apple Spice ar fi fost și mai delicios.

Cana KATI mi-a ținut ceaiul cald timp de aproximativ 90 de minute, după 120 de minute fiind cam la temperatura camerei, deci nu rece. Foarte util, mai ales că eram răcită și aproape că nu suportam să beau ceai rece (sau alte băuturi reci).

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Comments on Harvest Apple Spice – Tea Forte

  1. Din descrierea ta pare delicios, mi-ai facut o pofta de ceai in dimineata asta, mai ales ca nu am apucat sa-mi beau nici macar cafeaua obisnuita… 🙁
    Nota 10 pentru prezentare, rosul ala da fabulos. 🙂

    • Eu mi-am facut acum un ceai la birou, verde cu mar, de la Twinings. 🙂 Eu nu pot sta in perioada asta fara ceai, am nevoie sa ma incalzeasca.
      Multumesc. 😛

  2. Mi-ai facut o asa pofta cu ceaiul asta si cu prezentarea ademenitoare incat m-am apucat sa fac placinta cu mere, iar acum, cand e in cuptor, toata casa miroase a mere si scortisoara 😛

  3. Hmm…cred ca e delicios! Am auzit ca sortimentele de ceai de la TeaForte sunt de calitate si cat de curand posibil am sa-mi comand si eu cateva 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.