Acum câteva zile Raluca m-a întrebat prin intermediul blogului care este articolul meu preferat. M-am gândit bine şi m-am hotărât să nu aleg un articol, ci mai bine să vă spun ce-mi place cel mai mult să scriu, ce tip de articol îmi este cel mai drag, de care sunt mândră, pe care l-aş reciti cu drag oricând.

Cel mai mult îmi plac articolele despre călătoriile pe care le-am făcut. De aceea mi-am şi ocupat din timp ca să fac o pagină diferită unde să le structurez frumos, pe zone şi ţări. Le recitesc cu drag, mă bucur să-mi amintesc pe unde am fost, ce am făcut acolo, să văd poze. Şi mai mult mă bucur că ştiu că nu le-am scris doar pentru mine, ci că sunt şanse destul de mari să ajute pe cineva care caută informaţii despre acel loc. Singurul meu regret este că nu m-am apucat de acest blog de mai mult timp, mai ales că în anul 2008 am călătorit foarte mult, am fost într-un tur al Europei, am fost în Grecia, am fost şi la Paris. Aş fi avut ce să scriu. Iar acum e prea târziu, amintirile s-au mai estompat, nu mai ţin minte decât fragmente din acele excursii (bine măcar că am făcut suficiente fotografii care să-mi amintească).

M-am obişnuit ca după fiecare excursie să povestesc aici tot ce consider că ar fi util de ştiut. Recomandări de hoteluri, cu poze, preţuri şi multe informaţii. Păreri despre excursii opţionale, despre obiective turistice. Sfaturi diverse pentru o vacanţă fără probleme.

Cât de mult mă bucur să văd în statistici că cineva accesează articolele despre Tenerife, despre Eforie Sud, despre diverse alte obiective turistice! Aşa am siguranţa că am ajutat pe cineva, că blogul ăsta nu e degeaba. Nu vreau să fie un blog unde doar să-mi dau cu părerea, vreau să fie un blog cu informaţii utile.

La final vreau să aleg câteva favorite dintre toate aceste articole.

Articolele despre Tenerife: v-am povestit despre minunatul hotel în care am fost cazată, despre cum se închiriază o maşină in Tenerife, despre cea mai frumoasă plajă din Tenerife şi bineînţeles despre activităţile pe care le-am desfăşurat acolo.

Articolele despre excursia prin ţară: v-am povestit despre lacul cu apă turcoaz numit Ochiul Beiului, despre oraşele mele preferate, Sighişoara, Braşov şi Sibiu.

Nu pot decât să sper că o să am ocazia să călătoresc cât mai mult pentru a veni cu cât mai multe informaţii utile aici, pe blog.

1 Comment on Cel mai drag articol

  1. Am primit si eu acum ceva timp aceasta leapsa, dar nu am onorat-o inca. Ori de cate ori ma gandeam sa scriu despre articolul preferat se intampla sa intru pe cate un blog si sa dau tocmai peste acest subiect abordat. :)) In plus imi este imposibil sa aleg un articol anume cand toate sunt mici particele din sufletul meu. Imi sunt dragi toate. Mai ales ca de prea mult timp blogul meu s-a transformat intr-un jurnal cu toate ca initial nu am imbratisat ideea de a povesti lucruri despre mine, despre viata si trairile mele. Dar eu altfel nu pot sa scriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.